Onze advocaten

Ontslagadvies.be is een initiatief van Kobalt Legal en Stroobants Legal, gespecialiseerd in ontslagrecht.

Ontslag betekent onzekerheid. Je zit met een pak vragen. En dus zoek je raad. Het liefst bij specialisten. Maar net dan moet je over een flinke drempel. Misschien aarzel jij ook om zomaar even bij een advocaat aan te kloppen. En dat begrijpen we. Het idee van hoge rekeningen en ellenlange procedures schrikt af.

Precies daarom werkten we samen aan ontslagadvies.be.  Wij willen die drempel verlagen. We geven je graag online toegang  tot onze kennis en ervaring. En dat kan zonder dat je daarvoor onmiddellijk een dossier moeten laten opstarten. 

Je kan natuurlijk ook nog steeds bij ons terecht voor een persoonlijk gesprek. Maar dan zonder verrassingen. Je weet vooraf wat het je gaat kosten en wat je kan verwachten. Want ook over onze tarieven zijn we heel open.

Advies

Een persoonlijke afspraak met één van onze advocaten kost 150 euro. Voor dit vast bedrag krijg je een correcte inschatting van je probleem, je actiemogelijkheden en je slaagkansen. Na dit gesprek weet je precies waar je staat en wat te doen.

Begeleiding op maat

Soms is er verdere begeleiding nodig. Bv. als je niet tot een akkoord komt of als je naar de rechtbank moet. Onze advocaten weten je op voorhand exact te zeggen wat de kostprijs zal zijn en wijken hier niet van af. Geen onverwachte kosten dus.

Neem gerust vrijblijvend contact op via de ontslaglijn of via het contactformulier. We bekijken dan samen hoe we je best kunnen helpen.